За нас

Еликом електроник е една от първите компания сертифицирани по ISO 9001 в България. Фирмата ни проектира и произвежда широк спектър от търговски електронни везни на конкурентни цени, както и индустриални измервателни системи, етикетни принтери и фискални устройства. Стараем се да отговорим на клиентските очаквания и да осигурим първокласно обслужване.

30+ години опит в областта

600 000+ произведени продукта

Качество и иновативни подходи

В следствие на 30 годишния си опит, натрупахме експертни знания, с които проектираме и създаваме качествени продукти, а те на своя страна ни създадоха постоянно растяща клиентела.

Компанията е позиционирана в североизточна България, на добро стратегическо логистично място за експорт към Европейския съюз и Източна Европа, Азия и Северна Африка. Имаме амбицията да развиваме пазара си навън.

Гордеем се с продуктите си и сме се посветили на това стоките ни да бъдат цялостно тествани и да отговарят на съответните критерии за качество. Нашите електронни везни имат европейски метрологичен сертификат и това ги им дава законно право да се продават в Европейския съюз.

Ние обичаме своите продукти и постоянно инвестираме в нови проекти, технологии и сертификати. Наскоро отворихме нова фабрика, където произвеждаме автомобилни и платформени везни. С това ни се разкриват вълнуващи перспективи за бъдещо развитие. За да научите повече за нашите продукти, моля посетете секция „Продукти“ на нашия уебсайт.

Свържете се с нас за професионална консултация
Напред
Пазарувайте електронни везни онлайн на изгодни цени
Напред